Elena Udrea a dezvăluit ce înseamnă semnul cu degetul dus la nas: cui era adresat

Elena Udrea a dezvăluit ce înseamnă semnul cu degetul dus la nas: cui era adresat

Elena Udrea a dezvăluit ce înseamnă semnul cu mâna dusă la nas, pe care l-a făcut de mai multe ori atunci când a fost arestată preventiv.

Elena Udrea spune că s-a inspirat de la Celine Dion

Elena Udrea a acordat un interviu din închisoare pentru Realitatea PLUS Ancăi Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea.

"Eu am spus doar jumătate de adevăr. În mod real gestul l-am aflat de la fostul meu prieten de la momentul acela și care reprezenta gestul pe care îl făcea Celine Dion cu soțul ei, însemna că eu sunt în siguranță în prezența lui.

A fost și un semnal prin care le-am spus celor care au vrut să mă trimită la pușcărie, un gest de atenționare. Este un fel de «știu totul despre voi». Ce am și făcut mai departe, i-am denunțat, am vorbit despre ei“, a explicat Elena Udrea.

Aceasta a fost condamnată, în primăvara anului trecut, de Înalta Curte de Casație și Justiție a României la o pedeapsă de șase ani de închisoare primită în urmă cu patru ani, în dosarul Gala Bute. Ulterior sentinței, Elena Udrea a fugit din țară și a fost dată în urmărire generală de Poliția Română. Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie 2020, când a fost extrădată din Bulgaria.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro