Elena Udrea: A trebuit să renunț la teologie pentru că m-am înscris la Universitatea Târgșor!

Elena Udrea: A trebuit să renunț la teologie pentru că m-am înscris la Universitatea Târgșor!

Elena Udrea explica in premiera, cu lux de amanunte, de ce a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, relatează  Ponturifierbinti.com .

Blonda sustine ca de fapt nu a fost data afara ci ea insasi a depus o cerere de renuntare deoarece a pus ochii pe o alta facultate, mai cu ștaif:

„Presa e ca de obicei rautacioasa si a scris in mod eronat cum ca as fi fost exmatriculata, realitatea este insa cu totul alta.

A fost dorinta mea de a renunta la teologie pentru ca doresc sa-mi continui studiile la Universitatea din Targsor, studii pe care le-am intrerupt in 2015 din motive personale.

Eu mi-am depus deja dosarul la Targsor si astept raspunsul din partea decanului. Am toata increderea ca raspunsul va fi unul pozitiv.

Singura intrebare ramane durata studiilor. Ultima data mi s-a spus ca e vorba de 6 ani, desi altii avanseaza cifre care ar insemna 3 sau 4 facultati consecutiv.

Niciodata nu am ascuns faptul ca am ceva carente de educatie, asa ca orice perioada, oricat de mica, e binevenita si o astept cu emotie si interes.”

A declarat Elena Udrea, vizibil emotionata, ca orice boboc din anul intai.

NOTĂ: Acest material chiar este un PAMFLET. Ce naiba, doamna Elena este în Costa Rica...


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale