Elena Udrea rămâne în închisoare. ÎCCJ a respins contestația la executarea pedepsei

Elena Udrea rămâne în închisoare. ÎCCJ a respins contestația la executarea pedepsei

Elena Udrea va rămâne în închisoare, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a respins contestația la executarea pedepsei în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea va rămâne în penitenciar

Fostul ministru al Turismului și al Dezvoltării, a mers astăzi la Curtea Supremă. Avocata acesteia era optimistă cu privire la rezultatul acestui demers: „Ne așteptăm să câștigăm, respectiv să fie anulată condamnarea doamnei Udrea și formele de executare”.

Avocata a mai spus, potrivit Antena 3 , că Elena Udrea este afectată de decesul lui Rudel Obreja: „Bineînțeles că este afectată, mai ales că Rudel Obreja a fost persoana care nu a cedat presiunilor DNA la momentul respectiv. Nu a dat declarații nereale, așa cum i se solicitase, pentru a o denunța în mod nereal pe doamna Udrea”.

Apărătorul a explicat și de ce fostul ministru al Turismului a solicitate recuzare a două judecătoare din completul de judecată: „Cele două doamne judecători fuseseră și în completul care judecase contestația în anulare. Având în vedere că în contestația în anulare deja se dezbătuse chestiunea deciziei CCRP și în această chestiune, nu puteau să participe la judecată”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...