Elevul criminal din Belgrad are o singură întrebare pentru medici, în fiecare zi. Ce vrea să afle

Elevul criminal din Belgrad are o singură întrebare pentru medici, în fiecare zi. Ce vrea să afle

Ucigașul de 13 ani care a deschis focul, miercuri, într-o şcoală din Belgrad, unde a omorât opt elevi şi un agent de securitate, șochează prin lipsa de remușcare de care dă dovadă după atacul pe care l-a premeditat.

Autorul masacrului din Belgrad. FOTO informer.rs

Elevul criminal măcar nu conștientizează gravitatea faptelor sale și continuă să le adreseze medicilor o singură întrebare notează Gândul .

Autorul masacrului nu a fost niciodată interesat de victime, singurul lucru care contează pentru el fiind dacă a devenit popular în urma gestului său, conform breakinglatest.news:

„<<Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor>>. Întreabă cel puțin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbește despre el, ce se spune, mai ales pe rețelele de socializare. (…) Nici măcar nu este conștient de ceea ce a făcut, ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaților Clinicii de Neurologie și Psihiatrie pentru Copii și Tineri unde este internat”,

„M-am bucurat în timp ce le auzeam strigătele”

Amintim că adolescentul criminal de la Belgrad i-a șocat inclusiv pe asistenții sociali prezenți la audierea sa.

„M-am bucurat în timp ce le auzeam strigătele. Îmi părea rău că nu-i omorâsem pe toți cei de pe listă“, sunt mărturiile șocante ale băiatului, conform cotidianului din Serbia, Kurir.rs. .

Adolescentul criminal , care și-a planificat masacrul timp de o lună, a recunoscut că a vizionat adesea filme și documentare despre crime în masă. Este obsedat în special de documentarul „American Tragedy”, care arată cum suferă mamele victimelor, dar și cum suferă mama ucigașului din cauza a ceea ce a făcut copilul ei, mai scrie presa din Serbia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...