Elon Musk, desemnat ''Persoana Anului 2021'' de revista Time

Elon Musk, desemnat ''Persoana Anului 2021'' de revista Time

Directorul general al companiei Tesla, Elon Musk, a fost desemnat ''Persoana Anului 2021'' de revista Time, informează Reuters.

''Persoana Anului 2021'', alegerea editorilor TIME, a fost dezvăluită luni.

Elon Musk este şi fondatorul şi directorul general al companiei de rachete SpaceX, precum şi la start-up-ul Neuralink sau la firma de infrastructură The Boring Company.

Prin intermediul participaţiilor sale la alte companii, precum Neuralink şi mai ales SpaceX, magnatul Elon Musk este, teoretic, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la 338 de miliarde de dolari.

Publicaţia americană a anunţat pe 8 decembrie că preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, este ''Persoana Anului 2021'' în sondajul realizat în rândul cititorilor revistei TIME.

Controversatul lider brazilian a obţinut 24% din cele peste 9 milioane de voturi din partea cititorilor chemaţi să indice persoana sau grupul care s-a bucurat de cea mai mare influenţă - în bine sau rău - pe parcursul ultimului an. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...