Elon Musk spune că a făcut o „glumă“ atunci când a anunţat că va cumpăra Manchester United

Elon Musk spune că a făcut o „glumă“ atunci când a anunţat că va cumpăra Manchester United

"Nu, este o glumă (...). Nu cumpăr niciun club sportiv”, a scris miliardarul, după ce tweetul său iniţial a stârnit aproape 500.000 de aprecieri pe reţeaua de socializare în câteva ore.

În acest prim tweet, Musk, obişnuit cu declaraţii imprevizibile şi provocatoare pe Twitter, a spus: "Şi cumpăr Manchester United, cu plăcere”.

Gruparea Manchester United este listată la Bursa din New York de zece ani.

Deşi niciun acţionar nu deţine un pachet majoritar de acţiuni, Manchester United este controlată de cei şase copii ai omului de afaceri american Malcolm Glazer, care a preluat compania în 2005.

Manchester United este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din lume, dar trece printr-o criză severă a rezultatelor şi se află sub furia numeroşilor săi fani de pe reţelele de socializare.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko