Elton John a avut nevoie de teleprompter pentru interpretarea "Candle In the Wind" la funeraliile prinţesei Diana

Elton John a avut nevoie de teleprompter pentru interpretarea "Candle In the Wind" la funeraliile prinţesei Diana

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că a fost atât de îngrijorat că va greşi cuvintele când va interpreta o adaptare a melodiei "Candle In The Wind" la funeraliile prinţesei Dianei încât a avut nevoie de un teleprompter lângă pian, relatează miercuri Reuters.

Elton John, care a fost prieten cu prinţesa Diana, a cântat o nouă versiune a melodiei folosind cuvinte rescrise de autorul şi colaboratorul său îndelungat Bernie Taupin.

Interpretarea sa la Westminster Abbey din Londra în 1997, după ce Lady Di şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier la Paris, a fost un moment extrem de emoţionat transmis de televiziuni şi urmărit de sute de milioane de oameni din întreaga lume.

Melodia, al cărui vers 'Goodbye Norma Jean' (Adio Norma Jean) a fost înlocuit cu 'Goodbye England's rose' (Adio Trandafir al Angliei), a devenit single-ul cel mai rapid vândut din Marea Britanie.

"A fost prima dată când am avut un teleprompter, un teleprompter jos pe partea stângă, pentru că m-am gândit dacă voi cânta 'Adio Norma Jean' o să fiu spânzurat şi sfârtecat", a declarat marţi Elton John la Royal Academy of Music din Londra, cu ocazia publicării autobiografiei sale "Me: Elton John".

"Aşa că, doar din precauţie, am avut acolo teleprompterul", a mai spus Elton John. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /