Elton John îşi ia adio de la publicul britanic la festivalul Glastonbury: „Este cel mai minunat mod de a încheia” VIDEO

Elton John îşi ia adio de la publicul britanic la festivalul Glastonbury: „Este cel mai minunat mod de a încheia” VIDEO

Elton John îşi ia rămas bun de la publicul britanic duminică seara pe scena legendarului festival de muzică Glastonbury, din sud-vestul Angliei, la care participă pentru prima oară, relatează AFP, citată de Agerpres.

Starul britanic, în vârstă de 76 de ani, care îşi va încheia turneul internaţional de adio pe 8 iulie, la Stockholm, este aşteptat de zeci de mii de spectatori pe Pyramid Stage, principala scenă a evenimentului, la închiderea celei de-a 51-a ediţii a festivalului.

Patru invitaţi surpriză sunt așteptați să urce alături de el Printre numele vehiculate se numără Harry Styles, Billy Joel, Ed Sheeran, Britney Spears sau chiar Dua Lipa, care şi-a făcut deja apariţia la ultimul concert de anul trecut al lui Elton John de la Los Angeles, alături de Brandi Carlile.

„Este pentru prima dată când mi se cere. A venit la momentul potrivit, cred în destin şi este cel mai minunat mod de a încheia în Anglia" să cânt la Glastonbury, a dezvăluit artistul la sfârşitul lunii, mai într-un interviu acordat BBC.

Showul de duminică seara se anunţă diferit de ceea ce a văzut publicul în turneul vedetei, care a folosit costume extravagante şi efecte vizuale spectaculoase pentru melodiile sale „Tiny Dancer", „Rocket Man" sau „Your Song".

Concertul „este unul special", cu un „setlist" diferit, a declarat partenerul lui, David Furnish, pentru canalul britanic Sky News.

Elton John - concert 20 aprilie. FOTO Facebook Elton John

Denumit „ Farewell Yellow Brick Road ", turneul de adio al cântăreţului - iniţial prevăzut să dureze trei ani - a început în 2018 cu peste 300 de date de concert programate, însă a fost întrerupt de pandemia de coronavirus, de o operaţie la şold în 2021 şi de un test COVID pozitiv anul trecut.

Înainte de Elton John, Blondie, Yusuf/Cat Stevens, rapperul Lil Nas X şi Sophie Ellis-Bextor sunt aşteptaţi duminică să urce pe Pyramid Stage.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?