Embrionii congelați ai Sofiei Vergara sunt "cetățeni californieni", a decis un judecător american

Embrionii congelați ai Sofiei Vergara sunt "cetățeni californieni", a decis un judecător american

Sofia Vergara a obținut recent o victorie în instanță împotriva fostului ei logodnic Nick Loeb, după ce un judecător din statul Louisiana a emis o hotărâre în care se afirmă că embrionii congelați ai vedetei sunt "cetățeni ai Californiei", relatează vineri agenția de știri UPI.

Deși cei doi s-au despărțit în 2014, Nick Loeb a dat-o în judecată pe Sofia Vergara pentru a obține dreptul la viață pentru embrionii ei congelați în Louisiana, singurul stat care conferă astfel de drepturi legale. Actrița a invocat însă faptul că embrionii au fost concepuți în California și că nici ea, nici Loeb și nici embrionii nu au nicio legătură legală cu Louisiana.

Potrivit unor documente depuse la tribunal și obținute de site-ul TMZ, judecătorul a decis în favoarea Sofiei Vergara, apreciind că embrionii sunt californieni.

Potrivit New York Post, atunci când Sofia Vergara și Nick Loeb erau încă împreună, ei au decis să congeleze doi embrioni fertilizați in vitro. Embrionii se află în prezent în California, dar actorul a cerut ca ei să fie transferați în Louisiana și să fie aduși la viață de o mamă surogat. Nick Loeb le-a dat și nume celor doi embrioni — ambele fetițe — respectiv Emma și Isabella.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale