Emil Boc, AUDIAT la DNA!

Emil Boc, AUDIAT la DNA!

Fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a venit la DNA, miercuri, fiind citat în calitate de martor într-un dosar privind despăgubiri ilegale acordate de ANRP.

Emil Boc a ajuns la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în jurul orei 11.45, fostul premier declarând că a fost chemat de procurori să dea o declarație de martor într-un dosar, fără a preciza despre ce cauză este vorba. "Am fost invitat în calitate de martor, probabil într-un dosar de cercetare penală. Mai mult nu pot să vă spun, trebuie să văd despre ce e vorba", a declarat Boc, la sosirea la DNA.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro, că Emil Boc a fost citat într-un dosar privind despăgubiri ilegale acordate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP).

Săptămâna trecută a fost audiat la DNA și fostul ministru al Justiției Cătălin Predoiu, el declarând că a dat o declarație de martor în legătură cu procedura urmată la desemnarea unui reprezentant al Ministerului Justiției într-un grup de lucru interministerial.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii l-au întrebat pe Predoiu despre modul în care a fost numită Alina Bica în Comisia pentru Stabilirea Despăgubirilor din ANRP.

DNA a instrumentat în total cinci dosare care au vizat despăgubirile ilegale și supraevaluate de la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților. Trei dintre aceste dosare sunt deja trimise în judecată, iar în alte două încă se fac cercetări.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…