Emil Boc: Toate activitățile programate la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor continua

Emil Boc: Toate activitățile programate la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor continua

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, la ieșire din sediul DNA, că nicio competiție programată la Sala Polivalentă nu va fi amânată, în contextul accidentului care a avut loc sâmbătă.

"Ce pot să vă asigur e că toate activitățile programate la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor continua, nicio competiție nu va fi amânată. Părțile tehnice sunt în analiză, nu se va mai întâmpla niciodată acest lucru, mi-am exprimat compasiunea și înțelegerea față de suferința băiatului, a familiei, o înțeleg, o cunosc, pentru că din nefericire și eu am trecut acum 13 ani printr-un eveniment similar și știu ce înseamnă asta", a spus Emil Boc, miercuri, după ce a fost audiat în calitate de martor în dosarul ANRP.

Un băiat în vârstă de 9 ani a căzut în gol de la o înălțime de peste patru metri în timpul unui meci de baschet care a avut loc sâmbătă la Sala Polivalentă din Cluj.

Luni, copilul a fost externat fără probleme din punct de vedere neurologic și neurochirurgical.

Directorul medical al Spitalului de Copii Cluj, dr. Călin Lazăr, declara, luni, pentru AGERPRES, că singurele probleme au fost la mâna stângă.

'Din punct de vedere neurologic a ieșit din perioada critică și atunci rămâne fractura, (...) probabil peste trei săptămâni va trebui scos ghipsul ca să vedem cum s-au sudat oasele respective', a menționat Călin Lazăr.

În paralel cu comisia tehnică de anchetă a primăriei clujene, și poliția a deschis o anchetă penală în cauză.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...