Emil Răducanu, zis "Emil al lui Caran", prins într-o locuință cu un tunel improvizat în saună

Emil Răducanu, zis "Emil al lui Caran", prins într-o locuință cu un tunel improvizat în saună

Emil Răducanu, zis "Emil al lui Caran", pe numele căruia era emis un mandat de arestare, a fost prins miercuri de polițiști, într-o locuință în care avea improvizat o ascunzătoare tip tunel, săpat în peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulată cu plăci din lemn, potrivit unor surse judiciare.

Sursa fotografii: Poliția Capitalei

"În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, prin care a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie și șantaj în anul 2012, în municipiul București", a informat DGPMB printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit comunicatului, pe numele acestuia era emis și un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie și șantaj, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 „Cineva și-a uitat chiloții”

5 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …