Emil Răducanu, zis "Emil al lui Caran", prins într-o locuință cu un tunel improvizat în saună

Emil Răducanu, zis "Emil al lui Caran", prins într-o locuință cu un tunel improvizat în saună

Emil Răducanu, zis "Emil al lui Caran", pe numele căruia era emis un mandat de arestare, a fost prins miercuri de polițiști, într-o locuință în care avea improvizat o ascunzătoare tip tunel, săpat în peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulată cu plăci din lemn, potrivit unor surse judiciare.

Sursa fotografii: Poliția Capitalei

"În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, prin care a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie și șantaj în anul 2012, în municipiul București", a informat DGPMB printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit comunicatului, pe numele acestuia era emis și un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie și șantaj, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…