Emilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul scenelor nud din ''Game Of Thrones''

Emilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul scenelor nud din ''Game Of Thrones''

Actriţa britanică Emilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul filmărilor la unele dintre scenele nud din seria de televiziune ''Game Of Thrones'', relatează miercuri Press Association.

Emilia Clarke a interpretat rolul Daenerys Targaryen din saga TV epico-fantastică devenită celebră pentru scenele explicite de sex şi violenţă.

Vedeta, care avea 23 de ani când a început filmările la ''Game Of Thrones'', a dezvăluit că a plâns înaintea unor scene nud.

''Am acceptat postul şi apoi mi-au trimis scenariile, şi în timp ce le citeam, am zis: 'A, asta-i şmecheria!'. Însă tocmai terminasem şcoala de actorie şi am luat-o ca pe o slujbă - dacă e în scenariu, atunci în mod clar e necesar, asta e şi o să-i dau de cap. Totul o să fie super'', a povestit actriţa pentru podcast-ul realizat de actorul Dax Shepard.

Clarke, în vârstă de 33 de ani, a adăugat că până la acel moment nu se mai aflase ''pe un astfel de platou de filmare''. ''Acum sunt pe un platou de filmare complet dezbrăcată, cu toţi acei oameni şi nu ştiu ce ar trebui să fac, nu ştiu ce se aşteaptă de la mine, nu ştiu ce vrei, nu ştiu ce vreau'', a spus ea.

''M-am certat pe platoul de filmare când am zis 'Nu, cearceaful rămâne sus', iar ei mi-au spus 'Nu vrei să-i dezamăgeşti pe fanii 'Game of Thrones''', a mărturisit vedeta.

Actriţa a recunoscut că a fost ajutată de actorul Jason Momoa, alături de care a jucat în ''Game Of Thrones'', care a încurajat-o să dea glas reţinerilor pe care le are în privinţa rolului. Ea a adăugat că a devenit mai ''pricepută'' în rolurile deţinute ulterior. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!