Emirul Qatarului are 3 soții, una mai educată ca alta

Emirul Qatarului are 3 soții, una mai educată ca alta

Șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani este actualul emir al Qatarului și deține cea mai puternică poziție din țară. Născut pe 3 iunie 1980, emirul este al patrulea fiu al lui Tamim bin Hamad Al-Thani și a preluat funcția de șef al statului în 2013, când tatăl său a abdicat de la tron, scrie protv.ro .
Actualul emir al Qatarului a fost școlit în Marea Britanie, urmând cursurile Academiei Militare Regale Sandhurst, frecventate și de Prinții Marii Britanii, William și Harry.

El a devenit moștenitorul tronului din Qatar pe 5 august 2003, când fratele său mai mare, Sheikh Jassim, a renunțat la pretenția sa la titlu. În 2005, a fondat Oryx Qatar Sports Investments, care deține clubul de fotbal Paris Saint-Germain.

Sub îndrumarea sa, Qatar a câștigat și drepturile de a găzdui Campionatele Mondiale de înot FINA 2014 și Cupa Mondială FIFA 2022.

Șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani are trei soții și 13 copii în total

Șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani are trei soții, alese din elita din Qatar, femei educate și cu origini nobile.

În 2005, Șeicul Tamim s-a căsătorit cu prima sa soție, Șeica Jawaher bint Hamad Al Thani (38 de ani). Împreună au 4 copii.

Sursa foto: GETTY

Fiind prima soție, are și cele mai importante atribuții. Membră a familiei regale din Qatar prin naștere, ea îi este verișoară de gradul doi actualului ei soț

Patru ani mai tarziu, în 2009, șeicul Tamim s-a căsătorit cu cea de-a doua soție, Al-Anoud bint Hamad Al-Thani. Împreună au 5 copii.

Șeica Alanoud bint Hamad Al-Thani a fost numită director general pentru Dezvoltarea Afacerilor la Autoritatea Centrului Financiar din Qatar (QFC) în septembrie 2017. Anterior, ea a ocupat funcțiile de Vicepreședinte al Alianțelor Strategice, Biroul CEO și Director Asociat pentru Afaceri Economice pentru regiunea MENA.

Alanoud bint Hamad Al-Thani a absolvit London School of Economics și cursurile Universității Oxford.

În 2014, șeicul Tamim s-a căsătorit cu o a treia soție, șeica Noora bint Hathal Al Dosari. Împreună au patru copii. Noora este cel mai puțin expusă în public.

.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…