Emma Răducanu, dialog scurt cu Serena Williams: Americanca i-a adresat doar şase cuvinte

Emma Răducanu, dialog scurt cu Serena Williams: Americanca i-a adresat doar şase cuvinte

Dacă săptămâna trecută, când a fost învină de Bencic la Toronto, americanca a stat pe teren şi a acordat un interviu emoţionant, cu lacrimi în ochi, în aplauzele publicului, de această dată, Serena a fost lipsită de răbdarea necesară pentru aşa ceva.

Deşi Kondo Simfukwe, cel care intervievează jucătoarele pe teren la Cincinnati, a abordat-o pe Serena după partida cu Emma Răducanu, americanca a refuzat dialogul printr-un gest scurt.

Potrivit „Express“ , Serena i-a adresat Emmei fix şase cuvinte, la fileu, după meci: „Îţi mulţumesc, excelent meci, îţi mulţumesc“. Şi dusă a fost!

Williams a refuzat inclusiv participarea la conferinţa de după această partidă, spre dezamăgirea organizatorilor care pregătiseră un moment festiv pentru a marca ultima apariţie a Serenei la Western & Southern Open, turneu pe care l-a câştigat de două ori, în 2014 şi 2015.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”