Emma Răducanu, dialog scurt cu Serena Williams: Americanca i-a adresat doar şase cuvinte

Emma Răducanu, dialog scurt cu Serena Williams: Americanca i-a adresat doar şase cuvinte

Dacă săptămâna trecută, când a fost învină de Bencic la Toronto, americanca a stat pe teren şi a acordat un interviu emoţionant, cu lacrimi în ochi, în aplauzele publicului, de această dată, Serena a fost lipsită de răbdarea necesară pentru aşa ceva.

Deşi Kondo Simfukwe, cel care intervievează jucătoarele pe teren la Cincinnati, a abordat-o pe Serena după partida cu Emma Răducanu, americanca a refuzat dialogul printr-un gest scurt.

Potrivit „Express“ , Serena i-a adresat Emmei fix şase cuvinte, la fileu, după meci: „Îţi mulţumesc, excelent meci, îţi mulţumesc“. Şi dusă a fost!

Williams a refuzat inclusiv participarea la conferinţa de după această partidă, spre dezamăgirea organizatorilor care pregătiseră un moment festiv pentru a marca ultima apariţie a Serenei la Western & Southern Open, turneu pe care l-a câştigat de două ori, în 2014 şi 2015.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda