Enrique Iglesias autentificat în GWR cu două noi recorduri mondiale

Enrique Iglesias autentificat în GWR cu două noi recorduri mondiale

Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe piese care au ajuns pe primul loc în topurile internaționale, a înregistrat două noi recorduri mondiale, adăugându-și astfel, în palmares, două certificate importante, autentificate de Guinness World Records.

Potrivit unui comunicat remis marți AGERPRES, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hit-uri în topul Hot Latin Songs. Nu mai puțin de 26 de melodii ale cântărețului, lansate în perioada 2 decembrie 1995 — 21 martie 2015, au fost number 1 în topul Billboard. De asemenea, Guinness World Records a notat hitul "Bailando" pentru cea mai lungă staționare în topul Hot Latin Songs, care s-a menținut pe primul loc timp de 41 de săptămâni consecutive.

Enrique Iglesias vine la București pe 12 mai, cu un concert care face parte din turneul mondial "Sex and Love".

În cadrul concertului, care promovează cea mai recentă apariție discografică, fanii din România vor avea prilejul să asculte cele mai cunoscute hit-uri ale artistului, informează organizatorii.

Biletele cu prețuri de 339 lei și 399 lei sunt disponibile în rețeaua Eventim — la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe www.eventim.ro .

Cu vânzări de peste 100 milioane de discuri, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu piese ca "Bailando", "Tonight", "Bailamos" și "Hero".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...