Era băută vopseaua?/Au făcut lucrarea Celentano și Firicel din Las Fierbinți?/S-a întâmplat în orașul care a dat doi premieri după Revoluție

Era băută vopseaua?/Au făcut lucrarea Celentano și Firicel din Las Fierbinți?/S-a întâmplat în orașul care a dat doi premieri după Revoluție

Marcajul strâmb, cu linii inegale, care merg când spre dreapta, când spre stânga, de pe o stradă din Drăgăşani, județul Vâlcea, a generat un val de ironii la adresa oficialilor Primăriei Drăgăşani şi a muncitorilor care au efectuat lucrarea.

”Au prins lucrarea Celentano cu Firicel din Las Fierbinti?”, scrie unul dintre internauţi la postarea unui consilier local.

Reprezentanţii Direcţiei Servicii Publice au precizat că marcajul a fost făcut cu o maşină împrumutată de la o firmă, de lucrători fără experienţă, pentru a nu cheltui bani.

Imagini cu o stradă din Drăgăşani pe care au fost realizate marcaje rutiere strâmbe au fost postate pe Facebook de un consilier local.

Internauţii au reacţionat, unul dintre ei spunând că marcajul a fost făcut pe ritmuri de ”Jerusalema”, iar altul întrebând dacă lucrarea a fost realizată de către Celentano şi Firicel din Las Fierbinţi.

Directorul adjunct al Direcţiei Servicii Publice Drăgăşani, Dan Croitoru, susţine că marcajele greşite au fost făcute pe strada Traian de către angajaţii direcţiei, în regie proprie, cu o maşină împrumutată de la o firmă, iar liniile strâmbe sunt rezultatul lipsei de experienţă a muncitorilor.

Acesta a precizat că administraţia locală nu a plătit bani pentru maşina împrumutată sau pentru lucrare.

”Cine scrie pe Facebook e un individ care reclamă tot ce se face, că e bine, că e rău, el reclamă tot, n-are ce face”, a declarat Croitoru.

Acesta susţine că marcajele au fost remediate, explicând că au ”revenit cu şablonul” peste marcajele făcute strâmb.

”Ca să nu dăm miliarde la firmele... Într-un an am făcut numai strada Tudor Vladimirescu şi ne-a luat un miliard jumate, facem şi noi cu oamenii noştri, că nu sunt bani de cheltuit pe vremurile astea”, a adăugat Dan Croitoru.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria