Erdogan îl apără pe Trump în fața criticilor venite din SUA și Europa

Erdogan îl apără pe Trump în fața criticilor venite din SUA și Europa

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan și-a declarat miercuri sprijinul pentru președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, cu ocazia unei conferințe de presă desfășurate la Istanbul, transmite DPA.

''În opinia mea, a fi numit dictator este un lucru bun'', a spus Erdogan.

Donald Trump a fost calificat dictator în mai multe rânduri în timpul protestelor desfășurate în Europa și în SUA după victoria miliardarului republican în alegerile prezidențiale din 8 noiembrie.

Șeful statului turc a mai acuzat Uniunea Europeană că nu respectă rezultatul scrutinului prezidențial din Statele Unite. ''Nu este asta democrație? Nu despre alegeri este vorba în democrație? A existat un câștigător al acestor alegeri și el este Trump. Respectați acest lucru!'', a afirmat Recep Tayyip Erdogan.

Criticii l-au acuzat pe Donald Trump de islamofobie, dar Erdogan a menționat că acest lucru nu este important și că adesea politicienii își schimbă opiniile.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!