Eroarea de design de pe un vas de croazieră, subiect de discuție pe social media: „Ce naiba?”

Eroarea de design de pe un vas de croazieră, subiect de discuție pe social media: „Ce naiba?”

Designul toaletelor vasului de croazieră Virgin Voyager a fost criticat pe rețelele sociale. Pasagerii de la bordul vasului folosesc toaletele cu vedere la mare, oferindu-le turiștilor de pe alte nave de croazieră o priveliște de neuitat.

Băi cu geamuri transparente / Foto: Instagram / Cruise Blog

O înregistrare video postată pe contul de Instagram Cruise Blog arată uriașa navă de croazieră oprită alături de un alt vas la docurile dintr-o locație necunoscută. O persoană de pe vasul vecin începe să filmeze, uitându-se pe geamurile navei Virgin Voyager, unde se pot vedea oameni care foloseau toaleta.

Înregistrarea video a arătat prima persoană intrând în baie înainte de a închide ușa în urma ei. Dar, din fericire, videoclipul se întrerupe înainte ca aceasta să se dezbrace. Apoi, o altă femeie îmbrăcată în costum de baie o urmează la scurt timp, dar, din nou, filmarea se întrerupe înainte de a se expune prea mult. Un alt bărbat a fost filmat spălându-se pe mâini.

Ferestrele de la baie, luate în derâdere pe rețelele sociale

„Virgin Voyager, dați explicații", se arată în descrierea videoclipului care a fost distribuit și pe Instagram, unde s-a spus că „alegerea designului este discutabilă".

image

„A cui a fost această idee strălucită?", a întrebat cineva. „Ce naiba...?", a spus altul.

„Când intri înăuntru PARE că este un geam reflectorizant, prin care nu se vede din exterior. Am testat teoria intrând înăuntru și făcând cu mâna la oamenii de pe cealaltă navă. Ei mi-au făcut semn cu mâna înapoi... Așa că m-am dus în altă baie", a dezvăluit un al treilea.

Unii oameni nu au putut să creadă că există un așa design și au întrebat dacă ferestrele se „întunecă” atunci când ușa este închisă sau dacă există un buton pe care să se apese pentru a crea puțină intimitate. Răspunsul a fost nu.

Explicația ferestrelor transparente din baie

Din fericire, pare să existe o explicație rezonabilă, așa cum au subliniat unii, însă aceasta nu poate fi confirmată, scrie YahooNews.

Se presupune că baia prezentată în videoclip este una publică, disponibilă pentru toți pasagerii. Însă, din cauza geamurilor transparente, aceasta trebuie folosită doar în timpul navigației, nu și atunci când vasul de croazieră se află în port.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

3 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Voi ce părere aveți? / Text controversat al psihiatrului-vedetă Gabriel Diaconu, care o apără pe doctorița șpăgară de la Suceava