„Erotism tip vintage! Oricum este mai naturală decât divele de astăzi!”

„Erotism tip vintage! Oricum este mai naturală decât divele de astăzi!”

În mediul online apar frecvent poze sau filmări din perioada comunismului. Multe dintre ele devin virale sau subiect de controverse.

Cineclic este una dintre paginile de Facebook unde sunt publicate imagini inedite sau uitate din perioada comunismului.

Fotografii în care apare o femeie în ipostaze îndrăznețe au fost postate recent și au adunat multe aprecieri și comentarii.

"Doamna cu pisica" scrie în textul care însoțește imaginile alb-negru.

"Vreo informație despre distinsa doamnă?"

Postarea a strâns aproape 150 de comentarii. Unii sunt curioși cine apare în poze, deși identitatea femeii nu este cunoscută.

"Tovarășa să fie pusă în discuția organizației BOB și propun vot de blam pentru întinarea valorilor socialismului. Manifestă dispreț pentru morala proletară și nu constituie un bun exemplu, dimpotrivă, denotă o atitudine burgheză, decadență. Să fim vigilenți, tovarăși!", a scris cineva cu umor, amintind de rigorile comunismului.

"Super elegantă!", punctează cineva. În schimb, o altă persoană întreabă dacă mai există și alte fotografii nepublicate încă: "Mai sunt și alte poze în set? Doar pe astea aveți voie să le postați?"

Totodată, alt internaut pare curios să afle cine este femeia care apare în imagini: "Vreo informație despre distinsa doamnă?"

"O femeie născută prea devreme, o femeie liberată de principiile înghețate ale vremii.", comentează cineva admirativ.

"Așa arăta Instagram acum 50 de ani"

O altă persoană remarcă desuurile pe care le purtau femeile în urmă cu câteva decenii: "Furoul și trecerea lui meteorică prin moda feminină!"

Colajul de imagini a determinat pe cineva să le compare cu cele postate azi pe paginile de socializare: "Așa arăta Instagram acum 50 de ani".

"Această tovărășică trebuie înfierată cu deplină mânie proletară.", comentează altcineva ironic.

"Trebuie să-și facă autocritica!", îi răspunde o altă persoană.

Un alt comentariu amintește de felul în care erau văzute astfel de apariții: "Tovarășa arată decadența fostei clase conducătoare și putreziciunea sistemului capitalist opresor, în mod clar trăiește în mod parazitar, e un exemplu rău pentru societatea noastră, pentru tinerii noștri - viitorul luminos al patriei! Precis e şpioancă din aia capitalistă!


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată