Eșec TOTAL! Negocierile lui Dragnea au EȘUAT! Săptămâna viitoare va fi AUDIAT!

Eșec TOTAL! Negocierile lui Dragnea au EȘUAT! Săptămâna viitoare va fi AUDIAT!

Eșec total pentru Dragnea! Negocierile pentru salvarea din Dosarul TelDrum au eșuat, spun surse din anturajul său. Aceleași surse mai spun că Dragnea se așteaptă să primească SMS pentru audieri la începutul săptămânii viitoare. Dealtfel, vineri au continuat audierile la sediul central al DNA. Gâdea, personaj-cheie în ultimii ani, este la a treia prezență la DNA în ultimele două săptămâni.

Apropiaţii lui Liviu Dragnea, audiaţi la DNA

Fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, și fostul administrator public al județului, Mircea Dumitrescu, s-au prezentat, vineri dimineață, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde sunt audiați de procurorii anticorupție.

 Nu este pentru prima dată când cei doi sunt chemați la DNA. În urmă cu două săptămâni, ambii au fost puși sub urmărite penală pentru abuz în serviciu. 

 Procurorii DNA îi acuză că, pe o perioadă de zece ani, aceștia au închiriat 80 de hectare din insula Belina, de pe Dunăre, unei companii în spatele căreia s-ar fi aflat Liviu Dragnea.

DNA precizează că, în luna ianuarie 2014, Adrian Ionuț Gâdea, în calitate de președinte al CJ Teleorman, beneficiind de ajutorul lui Mircea Dumitrescu, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, nu ar fi îndeplinit acte prevăzute în dispozițiile legislației primare, fapt ce ar fi condus la încheierea cu o societate comercială și o altă persoană a trei contracte de închiriere având ca obiect părți din insula Belina și brațul Pavel al fluviului Dunărea (în suprafață totală de 80 ha).


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Zeiţa Mamă” a unei secte din SUA a fost găsită mumificată după ce a băut argint coloidal ca leac anti-COVID-1…