Este aglomerație la toate punctele de trecere a frontierei din vestul și nord-vestul țării

Este aglomerație la toate punctele de trecere a frontierei din vestul și nord-vestul țării

Este aglomerație la această oră la toate punctele de trecere a frontierei din vestul și nord-vestul țării. Aplicația trafic online a Poliției de Frontieră arată că toate vămile cu Ungaria sunt colorate în roșu, cu o singură excepție Vârșand, care este colorată în galben.

Cel mai mult se așteaptă la Nădlac 2 şi Petea, aproximativ șase ore, cel mai puțin la Vârșand, doar o jumătate de oră. Față de luna trecută, traficul în ultimele 24 de ore s-a dublat, arată datele centralizate de Poliția de Frontieră. Este o situație care se repetă în fiecare an înainte de Crăciun, pentru că foarte mulți români care s-au stabilit şi muncesc în Occident se întorc în țară pentru a petrece sărbătorile cu familia.

Este posibil ca aglomeraţia să fie generată și de controlul suplimentar care se face acum; pe lângă documentele obișnuite de călătorie, cei care intră în România trebuie să facă dovada vaccinării anti-COVID-19 sau a trecerii prin boală și să prezinte un test PCR negativ./cpodea/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 decembrie

Sursa: rador.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

5 „A fost un semn de respect pentru munca mea” / Româncă din Italia, proprietara unui bar, impresionată de gestul a trei tineri: au intrat noaptea și au b…