Eugenie Bouchard, petrecere în costum de baie de ziua ei. Fanii i-au reproșat că e prea „hot”! FOTO

Eugenie Bouchard, petrecere în costum de baie de ziua ei. Fanii i-au reproșat că e prea „hot”! FOTO

Eugenie Bouchard, ajunsă pe locul 317 WTA, a împlinit sâmbătă 29 de ani, prilej de petrecere în familia canadiencei. Jucătoarea de tenis s-a pozat într-o ipostază îndrăzneață, în costum de baie, alături de sora geamănă Beatrice.

Beatrice și Genie și-au sărbători împreună ziua de naștere. Foto Facebook

Am sărbătorit ziua noastră de naștere împreună pentru prima oară după 8 ani!”, a scris Eugenie pe contul ei de Instagram. Fanii nu au menajat-o pe Eugenie Bouchard, spunând că sportiva va ajunge în cel mai scurt timp pe platforma OnlyFans, destinată în principal adulților.

Bouchard a fost nr 7 mondial, dar acum s-a prăbuțit în clasament. Foto Facebook

Bouchard a fost nr 7 mondial, dar acum s-a prăbuțit în clasament. Foto Facebook

Câțiva dintre urmăritori i-au reproșat lui Bouchard că pozează mult prea dezbrăcată și că nu se mai concentrează pe tenis . „E doar o chestiune de timp până vei face OnlyFans”, i-a scris un utilizator jucătoarei din Canada.

OnlyFans este o platformă online în care utilizatorii plătesc pentru a vedea fotografiile și videoclipurile publicate de creatorii de conținut, în cele mai multe cazuri destinate adulților.

Eugenie Bouchard a ajuns anul trecut și în România, pentru a participa la Transylvania Open. Chiar dacă pe teren nu a rupt gura târgului, ea și-a bucurat fanii cu o mulțime de fotografii din Cluj Napoca, arătând întregii lumi frumusețile României. Ba chiar a concluzionat că a devenit obsedată de țara noastră .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”