EURO 2016 - "Ne-am atins obiectivul", afirmă Deschamps, selecționerul Franței

EURO 2016 - "Ne-am atins obiectivul", afirmă Deschamps, selecționerul Franței

''Am fost aici pentru a ne asigura primul loc, am făcut-o, deci ne-am atins obiectivul'', a declarat Didier Deschamps, selecționerul echipei de fotbal a Franței, după meciul nul (0-0) făcut de ''Les Bleus'' duminică seară, la Lille, cu Elveția, în grupa A a EURO 2016.

UPDATE EURO 2016: Franța — Elveția 0-0

''Am avut oportunități, am lovit de două ori bara. Am fost aici pentru a ne asigura primul loc, am făcut-o, deci obiectivul este atins. Această echipă elvețiană, tehnic, face lucruri bune, însă cele mai bune ocazii le-am avut noi. Cu mai mult realism, cu o reușită, am fi putut câștiga acest meci'', a spus Deschamps după meci.

''Trebuia să fim capabili să facem mai mult pentru a evita să ne apărăm atât de mult. Toată lumea spera mai mult, jucătorii, eu. Mă uit și la alte meciuri, sunt puțin echipele care domină realmente. Primul obiectiv este atins, ne-am calificat pentru optimi, am terminat primii în grupă. Nu sunt orb, îmi dau seama că eram capabili să facem mai mult. Acum, începe o a doua competiție pentru noi, duminică (26 iunie în optimi—n.r.). Avem o săptămână lungă în față și asta ne va da timpul necesar să ne pregătim''.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 „Da, am făcut-o la ei în cabină!” / Dezvăluirea intimă a unei stewardese. Ce le arăta piloților în timpul zborului

3 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

4 VIDEO Ați văzut faza asta cu „cerbera” fraților Tate?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...