EURO 2016 - "Ne-am atins obiectivul", afirmă Deschamps, selecționerul Franței

EURO 2016 - "Ne-am atins obiectivul", afirmă Deschamps, selecționerul Franței

''Am fost aici pentru a ne asigura primul loc, am făcut-o, deci ne-am atins obiectivul'', a declarat Didier Deschamps, selecționerul echipei de fotbal a Franței, după meciul nul (0-0) făcut de ''Les Bleus'' duminică seară, la Lille, cu Elveția, în grupa A a EURO 2016.

UPDATE EURO 2016: Franța — Elveția 0-0

''Am avut oportunități, am lovit de două ori bara. Am fost aici pentru a ne asigura primul loc, am făcut-o, deci obiectivul este atins. Această echipă elvețiană, tehnic, face lucruri bune, însă cele mai bune ocazii le-am avut noi. Cu mai mult realism, cu o reușită, am fi putut câștiga acest meci'', a spus Deschamps după meci.

''Trebuia să fim capabili să facem mai mult pentru a evita să ne apărăm atât de mult. Toată lumea spera mai mult, jucătorii, eu. Mă uit și la alte meciuri, sunt puțin echipele care domină realmente. Primul obiectiv este atins, ne-am calificat pentru optimi, am terminat primii în grupă. Nu sunt orb, îmi dau seama că eram capabili să facem mai mult. Acum, începe o a doua competiție pentru noi, duminică (26 iunie în optimi—n.r.). Avem o săptămână lungă în față și asta ne va da timpul necesar să ne pregătim''.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

4 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD

5 Așa o fi?