EURO 2016 - UEFA i-a atribuit golul Rusiei lui Vasili Berezuțki

EURO 2016 - UEFA i-a atribuit golul Rusiei lui Vasili Berezuțki

Uniunea Europeană de Fotbal a anunțat că autorul golului Rusiei în meciul cu Anglia (1-1), disputat sâmbătă seara pe Stade Velodrome din Marasilia, în cadrul EURO 2016, este Vasili Berezuțki și nu Denis Glușakov, cel căruia îi fusese atribuit inițial, precizează AFP.

*UPDATE EURO 2016: Anglia — Rusia 1-1

Anglia a deschis scorul prin Eric Dier, în urma unei lovituri libere (min .73), însă rușii au obținut o egalare dramatică în ultimele secunde de joc, după o fază în care căpitanul Vasili Berezuțki a trimis mingea cu capul spre poartă, iar Denis Glușakov a împins apoi în plasă balonul, care depășise deja linia porții.

În urma acestei remize, liderul al Grupei B a Campionatului European de fotbal rămâne Țara Galilor, care a învins cu scorul de 2-1 selecționata Slovaciei, într-o altă partidă disputată sâmbătă.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale