EURO 2016: Bogdan Stancu, văzut de France Football ca fiind cel mai bun jucător al României

EURO 2016: Bogdan Stancu, văzut de France Football ca fiind cel mai bun jucător al României

Bogdan Stancu, care a marcat din penalty în meciul de deschidere a EURO 2016, Franța - România (2-1), este văzut de France Football ca fiind cel mai bun jucător al "tricolorilor" în această partidă.

* LIVE UPDATE România, aproape de un rezultat mare în fața Franței, la debutul EURO 2016, dar a pierdut (1-2) (GALERIE FOTO)

Bogdan Stancu "a fost principalul pericol ofensiv", apreciază France Football, care-l evidențiază și pe Nicolae Stanciu, ce "a încercat să găsească soluții la mijlocul terenului".

"Perechea de fundași centrali Chiricheș-Grigore a fost autoritară în prima repriză, înainte de a scădea ritmul", scrie France Football. Revista remarcă intervenția lui Ciprian Tătărușanu la voleul lui Pogba, dar și greșeala comisă de portarul român la golul lui Giroud.

France Football a dat note surprinzător de mici jucătorilor români (au fost notați doar titularii): Tătărușanu 4 — Săpunaru 5, Chiricheș 4, Grigore 5, Raț 5 — Hoban 4, Pintilii 4 — Popa 5, Stanciu 5, Stancu 6 — Andone 5.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

5 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat