EURO 2016: Cristiano Ronaldo a aruncat în apă microfonul unui ziarist

EURO 2016: Cristiano Ronaldo a aruncat în apă microfonul unui ziarist

Starul portughez Cristiano Ronaldo, aflat sub presiunea primelor două meciuri în care nu a marcat, a aruncat în apă microfonul unui ziarist venit să-i pună câteva întrebări la tradiționala plimbare dinaintea meciului cu Ungaria (miercuri), conform imaginilor video publicate de presa spaniolă, informează AFP.

În timp ce selecționata portugheză se plimba de-a lungul unui curs de apă din apropiere de Lyon, un ziarist portughez a venit să-l întrebe pe golgheterul echipei Real Madrid în legătură cu impresiile sale dinaintea unui meci crucial. Vizibil agasat, Ronaldo, care a ratat un penalty sâmbătă cu Austria, i-a smuls microfonul și l-a aruncat în apă în loc de răspuns, conform imaginilor difuzate în special de cele două mari cotidiane sportive AS și Marca pe site-urile internet.

După două egaluri decepționante (1-1 cu Islanda și 0-0 cu Austria), coechipierii lui "CR7" nu mai au dreptul la vreo greșeală în meciul cu Ungaria. Ei trebuie să câștige pentru a se califica în optimile de finală, fără a depinde de rezultatele altor echipe.

AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…