EURO 2016: Cristiano Ronaldo a aruncat în apă microfonul unui ziarist

EURO 2016: Cristiano Ronaldo a aruncat în apă microfonul unui ziarist

Starul portughez Cristiano Ronaldo, aflat sub presiunea primelor două meciuri în care nu a marcat, a aruncat în apă microfonul unui ziarist venit să-i pună câteva întrebări la tradiționala plimbare dinaintea meciului cu Ungaria (miercuri), conform imaginilor video publicate de presa spaniolă, informează AFP.

În timp ce selecționata portugheză se plimba de-a lungul unui curs de apă din apropiere de Lyon, un ziarist portughez a venit să-l întrebe pe golgheterul echipei Real Madrid în legătură cu impresiile sale dinaintea unui meci crucial. Vizibil agasat, Ronaldo, care a ratat un penalty sâmbătă cu Austria, i-a smuls microfonul și l-a aruncat în apă în loc de răspuns, conform imaginilor difuzate în special de cele două mari cotidiane sportive AS și Marca pe site-urile internet.

După două egaluri decepționante (1-1 cu Islanda și 0-0 cu Austria), coechipierii lui "CR7" nu mai au dreptul la vreo greșeală în meciul cu Ungaria. Ei trebuie să câștige pentru a se califica în optimile de finală, fără a depinde de rezultatele altor echipe.

AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina