EURO 2016: Dragoș Grigore - Nu ne-am ridicat la nivelul așteptat, suntem responsabili de greșelile făcute

EURO 2016: Dragoș Grigore - Nu ne-am ridicat la nivelul așteptat, suntem responsabili de greșelile făcute

Fotbalistul Dragoș Grigore a declarat duminică seara, după înfrângerea României în fața Albaniei (scor 1-0), că jucătorii echipei naționale nu s-au ridicat la nivelul așteptat și că toți trebuie să își asume greșelile făcute la EURO 2016.

* LIVE UPDATE EURO 2016: România, învinsă de Albania cu 1-0, părăsește competiția

"Este tristețe și o foarte mare dezamăgire în vestiar. Însă nu cred că mai e timp și loc de regrete, atât am putut. Dacă am pierdut în seara asta înseamnă că nu meritam să mergem mai departe. Sper ca în viitorul apropiat fotbalul românesc să treacă peste acest impas. Probabil putem spune că este și rușinos rezultatul, pentru că nu am jucat în fața unei forțe a Europei. Din păcate nu am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptat de mulți dintre noi. Toți suntem responsabili de greșelile făcute, fiecare trebuie să-și asume ce a greșit. Ar trebui să eliminăm aceste lucruri, pentru că sunt greșeli care ne costă", a spus Dragoș Grigore la postul Pro Tv.

El speră ca prima reprezentativă să își revină cât mai curând după eliminarea de la EURO 2016. "Îmi doresc o revenire a echipei naționale, urmează preliminariile Cupei Mondiale în toamnă. Naționala trebuie să meargă mai departe indiferent de cine e selecționer sau ce jucători sunt convocați la lot. Echipa națională trebuie să se califice din nou la un Mondial", a menționat fundașul.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Stade de Lyon, în Grupa A la EURO 2016 și a părăsit competiția.

România a făcut cel mai slab meci al său la EURO 2016 și a pierdut după 68 de ani în fața Albaniei, în urma golului marcat de Armando Sadiku (43).

Prima reprezentativă încheie EURO 2016 pe ultimul loc al Grupei A, cu un singur punct din trei partide. Rezultatele României la EURO 2016 au fost: 1-2 cu Franța, 1-1 cu Elveția și 0-1 cu Albania.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...