EURO 2016: Elvețianul Granit Xhaka, desemnat cel mai bun om al meciului cu România

EURO 2016: Elvețianul Granit Xhaka, desemnat cel mai bun om al meciului cu România

Mijlocașul elvețian Granit Xhaka a fost desemnat de către UEFA cel mai bun om al meciului cu România, disputat miercuri, la Paris, în Grupa A de la EURO 2016.

* LIVE UPDATE EURO 2016: România — Elveția 1-1 (GALERIE FOTO)

Granit Xhaka, mai mic decât fratele său Taulant, care joacă pentru Albania, fusese desemnat cel mai bun jucător și în prima partidă a echipei din Șara Cantoanelor, câștigată cu 1-0 în fața Albaniei.

''Să nu fim foarte satisfăcuți de acest egal, am avut foarte multe ocazii, dar, cu părere de rău, nu am reușit să le concretizăm. Reacția echipei după golul primit a fost superioară și am putut egala. Am avut ocazii și am reușit să concrezităm. Mehmedi a lovit balonul perfect, ceea ce e un lucru rar'', a spus Granit Xhaka în conferința de presă de după meci.

Granit Xhaka a evitat să facă o comparație între Albania și România, contra cărora a jucat și care se vor înfrunta în ultima etapă din grupă: ''E greu de spus, cred că sunt echipe diferite. România e mai periculoasă în ofensivă, mai compactă în defensivă, dar nu le pot compara și nu pot spune cine va câștiga''.

''Nu cred că putem fi mulțumiți cu patru puncte. Vrem să câștigăm contra Franței și în general toate meciurile. Franța e favorită și trebuie să savurăm acest meci. Trebuie să înțelegem că nu vom avea 6-7 ocazii cu Franța ca să concretizăm aceste momente și avem nevoie de multă dorință'', a conchis Granit Xhaka, jucătorul echipei germane Borussia Moenchengladbach.

Naționala de fotbal a României a terminat la egalitate cu formația Elveției, 1-1 (1-0), miercuri, pe stadionul ''Parc des Princes'' din Paris, într-un meci din Grupa A la EURO 2016.

Golurile au fost marcate de Bogdan Stancu (18 — penalty), respectiv Admir Mehmedi (57).

După 1-2 cu Franța și 1-1 cu Elveția, România trebuie să câștige cât mai clar meciul cu Albania, din 19 iunie (Lyon), pentru a avea șanse la calificare, chiar și de pe locul al treilea din grupă.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...