EURO 2016: Germania și Italia au arătat "un nivel tactic incredibil" (Loew)

EURO 2016: Germania și Italia au arătat "un nivel tactic incredibil" (Loew)

Germania și Italia au arătat "un nivel tactic incredibil" în meciul care le-a opus sâmbătă în sferturile de finală ale EURO 2016, a estimat selecționerul Nationalmannschaft, Joachim Loew, a cărui echipă s-a calificat la lovituri de departajare (6-5 și 1-1 după 120 de minute).

"A fost un meci dramatic până la ultimul șut. Am mai trăit asta, de exemplu în 2006, contra Argentinei (în sferturile Mondialului — n. r.). A fost un meci de un nivel tactic incredibil al celor două echipe. Cred că noi am dominat. Punctul forte al italienilor este că joacă pe centru și au făcut-o foarte bine. Penalty-ul a fost însă o fază nefericită, nu cred că italienii ar fi putut marca din acțiune", a declarat Loew, citat de AFP.

Despre loviturile de departajare, el a afirmat: "Fiecare jucător trebuie să ia decizia. Mesut (Ozil) și Thomas (Muller) au spus imediat că vor executa. L-am întrebat pe Julian (Draxler), mi-a spus imediat că va șuta. I-am găsit foarte repede pe primii cinci. După aceea, trebuie lăsat jucătorul să decidă. Avem jucători care de obicei execută bine și acum au ratat. Super e faptul că puștii, Kimmich și Hector, la primul lor mare mare turneu, la prima lor sesiune de lovituri de departajare, pe un stadion atât de plin, și-au păstrat sângele rece".

Loew a explicat că a folosit trei fundași pentru a contracara așezarea Italiei. De asemenea, el a adăugat că se așteaptă ca Franța să fie adversara echipei sale în semifinale.

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

3 O crimă politică premeditată

4 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

5 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…