EURO 2016: Rusul Karasev va arbitra meciul dintre România și Elveția

EURO 2016: Rusul Karasev va arbitra meciul dintre România și Elveția

Rusul Serghei Karasev va arbitra meciul dintre naționalele de fotbal ale României și Elveției, care va avea loc miercuri, pe stadionul Parc des Princes din Paris, în Grupa A la EURO 2016.

Arbitri asistenți vor fi compatrioții săi Nikolai Golubev și Tihon Kalughin, arbitri asistenți adiționali au fost nominalizați alți doi ruși, Serghei Lapocikin și Serghei Ivanov, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat belarusul Alexei Kulbakov.

Karasev, care duminică a împlinit 37 de ani, este arbitru FIFA din 2010. El a arbitrat naționala României o singură dată până acum, pe 2 septembrie 2011, în victoria cu 2-0 în deplasare cu Luxemburg, în preliminariile EURO 2012.

De asemenea, Karasev a oficiat la centru la un meci al Elveției, terminat la egalitate cu Islanda, scor 4-4, pe teren propriu, în data de 6 septembrie 2013, în preliminariile CM 2014.

Serghei Karasev a mai condus în cinci rânduri echipe românești de club în cupele europene.

Rusul s-a aflat la centru la partida în care Steaua a învins-o pe Chelsea la București (1-0), pe 7 martie 2013, în optimile Europa League.

Le-a condus pe FC Vaslui (1-4 cu Fenerbahce) în preliminariile Champions League, pe 8 august 2012, precum și pe CFR Cluj în victoria cu Sporting Braga (3-1), din grupele Ligii Campionilor (20 noiembrie 2012).

De asemenea, a arbitrat-o pe Petrolul Ploiești în meciul pierdut cu 1-5 în deplasare cu Swansea City, 22 august 2013, în play-off-ul Europa League, precum și pe Astra Giurgiu în meciul pierdut acasă cu Olympique Lyon (1-2), pe 28 august 2014, în play-off-ul Europa League.

AGERPRES/(autor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?