EURO 2016: Săpunaru - Ne-am dezamăgit pe noi, familiile și pe toți românii care ne-au fost alături

EURO 2016: Săpunaru - Ne-am dezamăgit pe noi, familiile și pe toți românii care ne-au fost alături

Fotbalistul echipei naționale Cristian Săpunaru a declarat duminică seara că jucătorii României s-au dezamăgit pe ei, familiile lor și pe toți românii în meciul pierdut cu Albania (scor 0-1), care a dus la eliminarea de la EURO 2016.

* LIVE UPDATE EURO 2016: România, învinsă de Albania cu 1-0, părăsește competiția

"Cred că ne-am dorit prea mult victoria și iată că am reușit să ne dezamăgim pe noi, familiile, românii și pe toți care ne-au fost alături. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Am atacat toată repriza a doua, am avut ocazii de gol, am avut șuturi la poartă, dar mingea nu a vrut să intre, nu știu ce să mai zic. Nu știu dacă e o problemă că am pierdut cu Albania, problema e că nu ne-am calificat mai departe și că n-am reușit să le oferim românilor o bucurie", a spus Săpunaru la postul Pro Tv.

El a menționat că fotbaliștii au ratat o șansă importantă a carierei lor. "Păcat că am muncit până aici, ne-am dorit foarte mult să ne calificăm mai departe, era o șansă pentru toți, i-am dat cu piciorul. Îmi pare rău că n-am reușit, pentru că am 32 de ani și îmi doream foarte mult să ne calificăm", a adăugat Cristian Săpunaru.

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe Stade de Lyon, în Grupa A la EURO 2016 și a părăsit competiția.

România a făcut cel mai slab meci al său la EURO 2016 și a pierdut după 68 de ani în fața Albaniei, în urma golului marcat de Armando Sadiku (43).

Prima reprezentativă încheie EURO 2016 pe ultimul loc al Grupei A, cu un singur punct din trei partide. Rezultatele României la EURO 2016 au fost: 1-2 cu Franța, 1-1 cu Elveția și 0-1 cu Albania.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 „Abia aștept să vă arăt tot”