EURO 2016: Toni Kroos a pasat mai mult decât întreaga echipă a Irlandei de Nord

EURO 2016: Toni Kroos a pasat mai mult decât întreaga echipă a Irlandei de Nord

Mijlocașul Toni Kroos a fost un adevărat "motor" al selecționatei Germaniei în partida câștigată cu 1-0 în fața reprezentativei Irlandei de Nord (scor 1-0), marți seara, în cadrul Grupei C a Campionatului European de fotbal.

Conform statisticilor UEFA, Kroos a oferit 121 de pase corecte din 130 (93%), în timp ce întreaga echipă nord-irlandeză a reușit doar 112 pase corecte (64%).

De altfel, jucătorul lui Real Madrid a fost singurul care a reușit peste 100 de pase în meciul de pe Parc des Princes, fiind omniprezent în toate zonele terenului.

Scorul de 1-0 nu reflectă, însă, superioritatea clară a Nationalmannschaft, campioana mondială en titre, care a reușit în total 650 de pase corecte din 704, cu un procentaj de reușită de 92%, în fața Irlandei de Nord.

De menționat că portarul Germaniei, Manuel Neuer, a oferit pe parcursul jocului 33 de pase, depășindu-l clar pe primul jucător nord-irlandez din această statistică, mijlocașul Steven Davis, care a furnizat doar 19 pase.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria