Eva Longoria s-a căsătorit cu mogulul media José Antonio Bastón, în cadrul unei ceremonii private - FOTO

Eva Longoria s-a căsătorit cu mogulul media José Antonio Bastón, în cadrul unei ceremonii private - FOTO

Actriţa Eva Longoria, fosta vedetă a serialului de succes "Desperate Housewives/ Neveste disperate", s-a căsătorit cu mogulul media mexican Jose 'Pepe' Baston, sâmbătă, la o reşedinţă privată cu vedere spre lac din Valle de Bravo, în apropiere de Ciudad de Mexico, potrivit People.com.

Eva Longoria s-a căsătorit cu mogulul media José Antonio Bastón, în cadrul unei ceremonii private - FOTO

Ceremonia a avut loc în aer liber într-un loc pitoresc din apropierea lacului, iar fotografiile apărute o înfăţişează pe mireasă purtând o rochie albă fără mâneci, cu un văl alb, lung.

În jur de 200 de invitaţi au participat la eveniment, iar ziua cea mare s-a încheiat cu un spectacol de artificii. Evenimentul a fost organizat de sora lui Bastón, Rosalia, iar ceremonia a fost oficiată de Părintele Pedro atât în engleză, cât şi în spaniolă. Deşi Longoria nu a avut domnişoare de onoare, fiicele lui Bastón, Tali şi Mariana au mers înaintea cuplului deschizând ceremonia.

"S-au căsătorit la altar sub o multitudine de luminiţe", a declarat o sursă pentru People.com. "A fost foarte romantic. Eva a avut părul liber şi a zâmbit de-a lungul întregii ceremonii. El a purtat un costum gri."

Printre cei aproximativ 200 de invitaţi care s-au alăturat fericitului cuplu pentru a sărbători momentul, s-au numărat prieteni faimoşi precum Victoria şi David Beckham, surprinşi la rândul lor în fotografiile luate de paparazzi.

Potrivit unor surse, printre invitaţii de marcă s-ar fi aflat şi Ricky Martin, Katy Perry, dar şi actorii Penelope Cruz, Mario Lopez, Amaury Nolasco şi Jaime Camil.

Fosta cântăreaţă şi actual designer Victoria se pare că ar fi creat rochia de nuntă a prietenei sale, Eva Longoria.

 

 

Eva şi José Antonio Bastónau petrecut prima parte a zilei de dinaintea nunţii lor relaxându-se la piscină cu soţii Beckham şi amicul lor, Ricky Martin.

"Eva părea atât de fericită," a evocat un apropiat al cuplului. "Nu părea deloc stresată de nunta sa. Se vedea clar cât de mult i-a făcut plăcere să sărbătorească ziua sa specială alături de prieteni."

Eva, 41 şi Jose, 47, s-au logodit în decembrie 2015 în timpul unei vacanţe în Dubai, unde mogulul TV mexican a făcut dovada iubirii sale pentru starletă cu un inel cu rubin. Relaţia celor doi a început la finele anului 2013.

Este vorba de cea de-a treia căsătoria a actriţei după eşecul mariajelor cu actorul Tyler Christopher şi jucătorul de baschet Tony Parker.

Longoria declarase anterior pentru People referitor la Bastón: "Era cel mai chipeş bărbat pe care îl văzusem. Era atât de carismatic, fermecător, dulce şi amuzant. Mi-am zis: 'Cine e tipul ăsta?!' "

 

 

Potrivit Hola! USA, se pare că fericitul cuplu va merge în luna de miere până pe 9 iunie.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", şi 2012, când a apărut în "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011).

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Premieră la Iași / Amanta cere daune morale de la soţie

2 Așa o fi?

3 Imaginea asta zace în căpuțul multor românași...

4 Fabrica de pitici pe creier a României / Păreloloaga Carmen Tănase, noi declarații imbecile despre vaccinați

5 Bă, ești nebun? / „Metoda rugăciunilor”, tactica prin care o bandă de „valori” a jefuit zeci de temple budiste d…