Evadarea anului/Peste 200 de turişti britanici şi-au luat tălpăşiţa pe ascuns dintr-o staţiune din Elveţia după ce au fost plasaţi în carantină

Evadarea anului/Peste 200 de turişti britanici şi-au luat tălpăşiţa pe ascuns dintr-o staţiune din Elveţia după ce au fost plasaţi în carantină

Aproximativ 200 de turişti britanici au „evadat” din hotelurile din staţiunea elveţiană de schi Verbier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, unde au fost plasaţi în carantină, în cadrul unui grup mai mare, de peste 400 de turişti britanici, scrie presa locală, relatează BFMTV, preluată de News.ro.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, peste 200 dintre cei 420 de turişti plasaţi în carantină în staţiunea Verbier, din sud-vestul Elveţiei, şi-au părăsit camerele de hotel şi s-au făcut nevăzuţi, relatează presa locală.

Turiştii britanici au fost plasaţi în carantină pentru zece zile, ca urmare a agravării situaţiei epidemice în ţara lor din cauza unei noi tulpini a coronavirusului SARS-CoV-2.

„Mulţi dintre ei au rămas în carantină în timpul zilei, după care au plecat neobservaţi” în cursul nopţii, a declarat purtătorul de cuvânt al comunei Bagnes, de care aparţine staţiunea.

Potrivit publicaţiei germane Merkur, personalul hotelului şi-a dat seama de dispariţia turiştilor abia dimineaţa, când aceştia nu au venit la micul dejun şi nici nu au răspuns la telefon. Unii dintre ei s-au dus în Franţa, a declarat oficialul din Bagnes.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

3 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

4 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!

5 VIDEO Ca orice român obișnuit, Udrea și-a sărbătorit fetița care a împlinit doi ani la Disneyland Paris...