Evaluarea brandului 'Steaua București' - discuții între George Becali și conducerea MApN

Evaluarea brandului 'Steaua București' - discuții între George Becali și conducerea MApN

Evaluarea brandului "Steaua București" și depunerea documentației pentru procesul de reabilitare și modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea au fost temele discuției dintre George Becali și secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul din cadrul MApN, Otilia Sava, precum și cu secretarul general al MApN, Codrin Munteanu.

"Reprezentanții MApN au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii 'Steaua', precum și stadiul procesului de stabilire a taxei de licență pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii", informează un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN) remis miercuri AGERPRES.

În ceea ce privește stadionul, Ministerul Apărării Naționale a comunicat că documentația necesară procesului de reabilitare urmează a fi depusă la Compania Națională pentru Investiții în cel mai scurt timp.

Totodată, s-a reafirmat de ambele părți necesitatea unui dialog constant, respectând legislația în vigoare și o abordare în sprijinul promovării sportului de performanță.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…