Ex-dinamovistul Luchin, primele declaraţii după transferul la Steaua

Ex-dinamovistul Luchin, primele declaraţii după transferul la Steaua

„Transferul la Steaua este o mare oportunitate pentru mine şi sper ca, prin evoluţiile pe care le voi avea, să răsplătesc încrederea celor care m-au dorit la echipă. Îmi doresc sa avem rezultate cât mai bune şi cred că mă voi adapta foarte repede la noul colectiv. Îi cunosc pe cei mai mulţi dintre băieţi de la echipa naţională. De asemenea, Iasmin Latovlevici îmi este foarte bun prieten şi ne cunoaştem de pe vremea când evoluam împreună pentru Politehnica Timişoara“, a spus Luchin.

Luchin a evoluat la Poli între 2006 şi 2011, apoi a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, până la transferul său în Bulgaria, la Botev Plovdiv, în ianuarie 2014. Bulgarii au însă probleme financiare, astfel că Luchin, care poate evolua atât fundaş central cât şi fundaş dreapta, a ales oferta Stelei.

A semnat pe două sezoane cu roş-albaştrii şi va câştiga 144.000 de euro pe an (12.000 de euro pe lună). Va primi şi o primă de instalare şi va avea bonusuri pentru performanţe, pentru câştigarea titlului şi calificarea în grupele Ligii Campionilor.

În naţionala României, pentru care a debutat într-un amical cu San Marino din 2011, scor 1-0, Luchin a adunat opt meciuri şi un gol.

De un transfer la Steaua este aproape şi fostul atacant al Petrolului, Younes Hamza, aflat acum tot la Botev Plovdiv. Impresarul tunisianului a declarat că jucătorul vrea să vină la gruparea din Ghencea şi că mai rămâne ca şi cluburile să se înţeleagă, dar că mutarea s-ar putea perfecta în această săptămână.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, este dr. Andrei Nae, lector la catedra de limba engleză, membru în comisia de admitere a Universității București

2 Un caz „special”...

3 Cel mai negru scenariu pentru România...

4 Dezvăluirea lui Băsescu despre proprietarul Bazei Mihail Kogălniceanu...

5 VIDEO Acest monstru este dovada vie a faptului că lumea n-a fost și nici nu va fi bună vreodată...