Examenul psihiatric nu a fost inclus în timpul vizitei medicale anuale a lui Donald Trump

Examenul psihiatric nu a fost inclus în timpul vizitei medicale anuale a lui Donald Trump

Vizita medicală anuală a lui Donald Trump, prevăzută pentru sfârşitul acestei săptămâni, nu include şi un examen psihiatric, a anunţat Casa Albă luni, într-un moment în care unii dintre criticii preşedintelui american pun la îndoială în mod public sănătatea sa mintală şi capacitatea de a-şi exercita funcţia, relatează AFP.

'Nu', a răspuns laconic Hogan Gidley, purtător de cuvânt al executivului american la bordul Air Force One, fără alte precizări. 'El (Trump) este ager ca fulgerul', a asigurat acelaşi purtător de cuvânt.

Preşedintele american (71 de ani) urmează să efectueze vineri un examen medical la spitalul militar Walter Reed, într-o suburbie a Washingtonului, iar rezultatele acestei vizite vor fi făcute publice, a asigurat Casa Albă.

În timpul campaniei, Donald Trump a publicat o scrisoare din partea medicului său, care afirma că el este 'într-o stare de sănătate excelentă'. Este vorba de acelaşi medic, Harold Bornstein, care la sfârşitul anului 2015 publicase o scrisoare de patru paragrafe în care descria în termeni entuziaşti starea de sănătate a magnatului imobiliar.

'Dacă va fi ales, pot spune fără echivoc că Donald Trump va fi cel mai sănătos individ ales vreodată la preşedinţie', nu a ezitat să scrie el.

Iritat că i se pun la îndoială aptitudinile sale mintale într-o carte ce a stârnit o vie polemică ("Fire and Fury: Inside the Trump White House" /Foc şi furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump/, semnată de Michael Wolff), Donald Trump s-a lăudat în weekend pe Twitter că este un 'geniu foarte stabil'. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA