EXCEPȚIONAL! Toți știau de „procuroarea aia tare din România care a avut curaj și i-a băgat la pușcărie pe toți politicienii și afaceriștii hoți și care parcă va fi procurorul european"

EXCEPȚIONAL! Toți știau de „procuroarea aia tare din România care a avut curaj și i-a băgat la pușcărie pe toți politicienii și afaceriștii hoți și care parcă va fi procurorul european"

EXCEPȚIONAL! Toți știau de „procuroarea aia tare din România care a avut curaj și i-a băgat la pușcărie pe toți politicienii și afaceriștii hoți și care parcă va fi procurorul european". Vlad Mixich, fost vicepreședinte al Agenției Naționale a Medicamentului, relatează pe Facebook o întâmplare semnificativă privind adevărata imagine si percepție pe care o au străinii despre România. 

„Fapt nud, fără comentarii suplimentare: ieri la cină cu vreo 20 de oameni dintre care 10 din Europa (inclusiv din afara UE). 
Toți europenii, dar TOȚI, știau de "procuroarea aia tare din România care a avut curaj și i-a băgat la pușcărie pe toți politicienii și afaceriștii hoți și care parcă va fi procurorul european". Și toți europenii, dar TOȚI, știau de protestele masive contra corupților din România: "proteste ca la voi ne-ar plăcea și nouă să facem".

Media de vârstă: 37-38. Meserii diferite: medici, economiști, antreprenori. Toți vorbitori de engleză. Niciunul nu a fost vreodată în România.

Toți de la masă, europeni sau nu, știau cine e Simona Halep.

Ăsta e brandul de țară adevărat al României, la 30 de ani de la Revoluție: două femei curajoase, încăpățânate și muncitoare. Fără pompoane, scandal sau vreun 'daddy' în spate. Da! Mândru că sunt român!”,  a relatat Vlad Mixich pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro