EXCEPȚIONAL/Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbaterea paralelă” nu le vor pune niciodată

EXCEPȚIONAL/Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbaterea paralelă” nu le vor pune niciodată

Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbaterea paralelă” nu le vor pune niciodată.

Ce scrie sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial, pe Facebook:

„N-ajung la dezbaterea cu Dăncilă de azi, dar dacă e cineva curajos și liber de contract, ca să zic așa, ar putea să-i pună niște întrebări (unele dintre ele follow-up la afirmațiile ei repetate din ultimele conferințe de presă).

- Ați spus că niciodată nu v-ați opus unui român care să ocupe o funcție în afara țării și că, oricine ar fi, trebuie susținut. E valabil și pentru LCK?

- Într-o întrunire politică le-ați spus colegilor că Dragnea și un grup restrâns din partid v-au închis în Palatul Victoria și nici măcar bugetul pe 2019 nu v-au lăsat să-l faceți. Credeți că puteți fi președinta României în condițiile în care sunteți ușor făcută prizonieră de partid sau de un om din partid?

- De câte ori ați participat la întâlnirile cu Dragnea de la Palatul Scroviștea și cine mai era prezent acolo?

- Când v-ați luat concediu înainte de 10 august, știați de planul domnului Dragnea și al doamnei Dan de a interveni în forță împotrivă manifestanților pașnici?

- Când ați fost propusă de dl. Dragnea pentru funcția de premier, vă așteptați să fiți acceptată de președinte sau știați că urma să fiți respinsă, iar dl. Dragnea urma să o propună pe Carmen Dan?

- E adevărat că nu ați cedat presiunilor din partid pentru a semna OUG în favoarea infractorilor colegi de partid de teamă că nu aveți imunitate parlamentară?

- Dl. Toader vorbea de acele grupuri de reflecție care pregăteau inițiativele legislative pentru îngenunchierea justiției. Dvs. ați fost vreodată in legătură cu acele grupuri de reflecție?

- După ce ați ajuns premier, în pofida dorinței dl. Dragnea, v-a atenționat acesta explicit sau implicit că, printre altele, sunteți datoare să-i rezolvați problemele penale?

- Cum poate fi numit un partid al cărui șef are probleme penale și pleacă din scaunul de președinte direct la închisoare?

- Dacă veți fi debarcată de la șefia partidului după turul al doilea, pe cine ați prefera să susțineți ca succesoare, pe dna Firea sau pe dna Vasilescu?

Aș mai avea vreo cinci sute, dar m-am plictisit să scriu...”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…