„Exclus acest lucru”/Rareș Bogdan reacționează după ce s-a vehiculat informația că USR vrea MAI pentru a rămâne la guvernare

„Exclus acest lucru”/Rareș Bogdan reacționează după ce s-a vehiculat informația că USR vrea MAI pentru a rămâne la guvernare

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a spus, miercuri seară, la B1 TV, că PNL nu va ceda Ministerul de Interne la USR pentru a pune capăt scandalului din coaliția de guvernare generat de demiterea lui Vlad Voiculescu. Asta după ce în spațiul public s-a vehiculat informația că Dan Barna și USR PLUS ar vrea MAI pentru a rămâne la guvernare.

„Nu se pune problema să renunțam la Lucian Bode cu orice risc. Este una dintre alegerile foarte înțelepte. Exclus acest lucru.

Faptul că Florin Cîțu este un om respoinsabil care pune în primul rând companiile românești în prim plan, nu înseamnă că este omul serviciilor secrete.

Eu le spun colegilor USR-PLUS să nu facă declarații pe care să nu le poată retrage ulterior. Cred că vom depăși această criză politică cu Florin Cîțu premier și Ludovic Orban ca președinte PNL.

Acest ordin dat de Andreea Moldovan ar fi provocat un adevărat tsunami. Florin Cîțu a fost în situația în care i s-a umplut paharul", a spus Rareș Bogdan.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Așa o fi?

5 S-a întâmplat în Germania!