EXCLUSIV AUR a început să înghită procente de la PSD?

EXCLUSIV AUR a început să înghită procente de la PSD?

Partidul condus de George Simion, dar care, cel mai probabil va ajunge în mâinile lui Claudiu Târziu, ar fi început să înghită din electoratul PSD, spun surse de cea mai mare încredere din cele două formațiuni. Potrivit surselor, tendința a început să apară la ultimele două măsurători, dar în acest moment nu este clar dacă este un fenomen ireversibil sau doar o fotografie a unui moment. Specialiștii consultați de cele două partide au evitat încă să se pronunțe decisiv. Pe prospecțiile făcute deja la AUR, pe cifrele înregistrate la ultimele două măsurători, ar rezulta că AUR, la alegerile viitoare, ar putea egala PSD, atingând un procent de 24-26% la parlamentare.


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?