EXCLUSIV Dragnea bănuiește că Dăncilă este „atacată energetic” de un serviciu secret românesc! Flacăra violet se întoarce în PSD!

EXCLUSIV Dragnea bănuiește că Dăncilă este „atacată energetic” de un serviciu secret românesc! Flacăra violet se întoarce în PSD!

Dragnea bănuiește că Dăncilă este „atacată energetic” de un serviciu secret românesc! Flacăra violet se întoarce în PSD! Da, oameni buni, și nu numai Dragnea este convins de acest lucru, ci și gașca de lingăi din jurul său, în frunte cu Marian Neacșu, spun sursele noastre. Aceleași surse mai spun că Dragnea a cerut de la staff-ul Vioricăi Dăncilă lista cu toate persoanele aflate în anturajul său la evenimentele unde Dăncilă a făcut-o de oaie pentru a-i verifica pe toți.

Dragnea susține că o cunoaște „de o viață” pe Dăncilă și că greșelile pe care le face sunt anormale. Conform informațiilor noastre această suspiciune a lui Dragnea este întărită și de discuțiile pe care le-a avut cu Anca Alexandrescu, bodyguard-ul pus de el s-o protejeze pe Dăncilă, dar nu numai.

Imediat după alegerile prezidențiale din 2009, candidatul PSD Mircea Geoană l-a acuzat pe președintele reales Traian Băsescu că l-a atacat energetic, cu flacăra violet, prin parapsihologul Aliodor Manolea.


Aliodor Manolea a făcut parte din staff-ul lui Traian Băsescu la înfruntarea decisivă cu Mircea Geoană, în 2009


Dăncilă și Anca Alexandrescu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

3 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…

4 ULTIMA ORĂ Augustin Zegrean, fost președinte al CCR, și-a depus candidatura pentru șefia Consiliului Legislati…

5 Scandal amoros la ATI Giurgiu. Asistentă medicală bătută de o colegă care a acuzat-o că a făcut sex cu anestez…