EXCLUSIV Dragnea i-a spus Gabrielei Firea că „nu mai vreau să văd niciun marș al soroșiștilor! Să vadă cine conduce țara asta”!

EXCLUSIV Dragnea i-a spus Gabrielei Firea că „nu mai vreau să văd niciun marș al soroșiștilor! Să vadă cine conduce țara asta”!

Fraților, s-a instaurat dictatura condamnaților penal în România! Joi seara târziu, la sediul PSD a avut loc o întâlnire între câțiva lideri PSD unde Dragnea a fost foarte nervos. Tocmai fusese informat de Fișcuci despre convocarea la DNA. Am și scris despre acest lucru în materialul  SCANDAL în miez de noapte la PSD după ce Dragnea a aflat de la Fișcuci că e chemat la DNA! Avem Parlamentul, avem Guvernul și asta mă calcă-n picioare! .

Reluăm informația că nu putem reproduce expresiile folosite de Dragnea la adresa președintelui cu acel prilej.

Însă noi am crezut că sursa noastră bagă-n ele când ne-a spus că Dragnea i-a cerut Gabrielei Firea să facă orice pentru a opri „de acum încolo orice marș, miting, morții mă-sii al sorosiștilor. Nu mai vreau să văd niciun marș al soroșiștilor. Să vadă cine conduce țara asta”!

Se pare că lucrurile chiar așa au stat, sursa noastră n-a mințit. Din câte se pare, o cerere pentru un marș de protest a fost respinsă, în premieră, de Primăria Capitalei!

Nici nu vrem să ne gândim ce indicații prețioase o fi primit aia de la Interne. Dar se poate intui după cum au evoluat lucrurile duminica trecută. Când jandarmii au făcut tot posibilul să-i țină pe oameni ca pe vite, în țarc. Iar Ondine Gherguț, un dușman probabil deja fișat al Regimului, a fost bruscată pe față...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /