EXCLUSIV „Știu că am pierdut, să nu trecem la răzbunări aiurea”/Orban se dă leu în presă, dar în spatele cortinei se milogește să nu-i fie „săltată” Camarila!

EXCLUSIV „Știu că am pierdut, să nu trecem la răzbunări aiurea”/Orban se dă leu în presă, dar în spatele cortinei se milogește să nu-i fie „săltată” Camarila!

„Știu că am pierdut, să nu trecem la răzbunări aiurea”/Orban se dă leu în presă, dar în spatele cortinei se milogește să nu-i fie „săltată” Camarila! Ludovic Orban a avut în weekendul care tocmai a trecut mai multe discuții telefonice cu foști apropiați care fac acum parte din echipa premierului Florin Cîțu, spun surse din anturajul acestuia.

Practic, spun sursele, Orban este conștient că va pierde alegerile pentru șefia partidului, dar se teme că membrii Camarilei sale vor intra în vizorul procurorilor. „Știu că am pierdut, să nu trecem la răzbunări aiurea”, i-a spus Orban unui lider județean din Sud. Practic, un mesaj pentru viitoarea conducere. Asta face dincolo de luminile rampei, pentru că în presa „varanilor”, pe care încă o plătește cu sume sfidător de mari, el se dă leu...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat