EXCLUSIV/Ilie Sârbu a dat SEMNALUL în PSD pentru SALVAREA lui Şova/Miza este URIAŞĂ

EXCLUSIV/Ilie Sârbu a dat SEMNALUL în PSD pentru SALVAREA lui Şova/Miza este URIAŞĂ

Dan Şova va fi salvat de PSD în Senat. În acest fel se va bloca elementul cheie al demersului procurorilor DNA: percheziţia informatică. Procurorii au indicii clare că Şova a distrus probe directe ale contractelor de asistenţă juridică în dosarul Turceni-Rovinari. Iar firele duc în mod direct la actualul infractor mitoman din fruntea guvernului. Ilie Sârbu n-a stat locului toată ziua de luni. A fost extrem de agitat. A ţinut-o dintr-o bisericuţă în alta. Iar de pe la ora 16 au început să transpire şi zvonurile că solicitarea procurorilor de ridicare a imunităţii lui Şova va fi picată.

Poate că procurorii ar trebui să acţioneze şi în legătură cu aceste intervenţii aşa-zis politice de blocare a votului. În foarte multe cazuri ele îmbracă forma unui şantaj ordinar. Oricum, pentru tata-socru se apropie funia de par. Din punct de vedere legal.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...