Exit-poll Avangarde-CURS în București: Până la prânz au votat mai mulți tineri decât la alegerile locale din 2016, iar prezența votanților peste 60 de ani a fost mai mică

Exit-poll Avangarde-CURS în București: Până la prânz au votat mai mulți tineri decât la alegerile locale din 2016, iar prezența votanților peste 60 de ani a fost mai mică

Numărul tinerilor care au venit la vot în București până la ora 12.00 este mai mare decât la alegerile locale din 2016, a declarat duminică Marius Pieleanu, care conduce un exit-poll Avangarde CURS în Capitală.

”S-a schimbat semnificativ comportamentul individual și de vârstă în privința participării la vot, nu știm ce se va întâmpla pe parcursul zilei”, spus Pieleanu la Antena 3, citând datele exit-poll-ului.

El a mai spus că, potrivit datelor culese pe teren de operatori până la ora 12.00, și la Primăpria București, dar și la primăriile de sector ”e o cursă umăr la umăr, fără favoriți”.

Vladimir Ionaș, director al institutului Avangarde, care realizează exit-poll-ul, a spus tot la Antena 3 că până la ora prânzului ”a fost o prezență mult mai mică a persoanelor peste 60 de ani la București decât în urmă cu patru ani”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …