Exit-poll/Pieleanu anunță intrarea AUR în Parlament/Amănunte despre profilul votaților care dau fiori PSD

Exit-poll/Pieleanu anunță intrarea AUR în Parlament/Amănunte despre profilul votaților care dau fiori PSD

Directorul institutului Avangarde, Marius Pieleanu, a anuntat duminica la pranz ca AUR este foarte aproape de a intra in Parlament. Avangarde realizeaza un exit poll ale carui prime rezultate vor fi prezentate la ora 21.00.

„Astazi se naste un nou partid. Nu avem siguranta ca el va fi reprezentat in Parlament, dar este un partid conservator crestin si care aduna daca vreti rezidual oameni care sunt nemultumiti de actuala elita politica”, a declarat Pieleanu la Antena 3, fara a nominaliza partidul.

O surpriza foarte proasta pentru PSD este ca alegatorii cu studii superioare reprezinta o treime dintre cei care au votat pana la ora 14.00.

„Peste 60% din electoratul care a venit la vot este alcatuit din persoane active. Avem o slaba participare a zonei rurale. Avem o mai slaba participare a femeilor in raport cu barbatii si avem o consistenta a participantilor cu studii superioare. Este surprinzator ca in prima parte a zilei, persoanele cu studii superioare au venit la vot”, a mai spus Pieleanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!