Explodează BOMBA la ANAF? Mișa este cercetat de ANI pentru o excursie de 20.000 de euro în Brazilia! Amănunte INCENDIARE despre apartamentul cumpărat concubinei!

Explodează BOMBA la ANAF? Mișa este cercetat de ANI pentru o excursie de 20.000 de euro în Brazilia! Amănunte INCENDIARE despre apartamentul cumpărat concubinei!

Explodează bomba la ANAF? Mișa este cercetat de ANI pentru o excursie de 20.000 de euro în Brazilia! Amănunte incendiare despre apartamentul cumpărat concubinei!

Președintele ANAF Ionuț Mișa este cam stresat în perioada aceasta. De aceea, cu scopul de servi interesul public îi adresăm următoarele întrebări:

1. Este adevărat că a fost chemat să dea cu subsemnatul acum o săptămână de ANI (Agenția Națională de Integritate), intrucat intre 3 declaratii de avere pe anii 2013/2015 NU POATE JUSTIFICA ACHIZITII IMOBILIARE DE 300.000 euro, iar in 2011 a uitat sa declare ca a primit cadou o excursie in Brazilia (valoare 20.000 euro) de la contribuabilul pe care il controla, Exclusiv Auto ENB SRL, administrator ORHAN APTI?

2. Este adevărat că la dosarul de la ANI există inclusiv o poză din Brazilia cu Ionuț Mișa și Orhan Apti, ținându-se tandru de gât la Sao Paolo?

3. Este adevărat că chiar si prezent, IONUT MISA, desi e Presedinte ANAF, foloseste gratuit, ilegal,  auto VOLVO XC 90, culoare albastru , cu nr. CT 07 VEV, valoare 100.000 euro,  apartinand aceleiasi firme din Constanta, Exclusiv Auto ENB SRL, pe care Misa Ionut a controlat-o fiscal ani la rand, cand era sef la Finantele Publice Constanta?

4. Este adevărat că acest Volvo este parcat in fiecare seara in parcarea blocului in care locuieste Misa Ionut, vis a vis de Piata Domenii, de obicei fiind condus de concubina sa Georgiana, si ea angajata la ANAF.

5. Este adevărat că i-a cumparat de curand un apartament nou in Sos Straulesti concubinei Georgiana?

NOTĂ: Am publicat aceste întrebări pentru că servesc interesul public. Vorbim despre afirmații și suspiciuni care-l implică pe șeful Fiscului, o persoană care ar trebui să fie dincolo de orice suspiciune. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...