Explodează BOMBA la Sectorul 1? Audieri și puneri sub acuzare la DNA a unor angajați din ANTURAJUL primarului Tudorache!

Explodează BOMBA la Sectorul 1? Audieri și puneri sub acuzare la DNA a unor angajați din ANTURAJUL primarului Tudorache!

Explodează bomba la Sectorul 1? Audieri și puneri sub acuzare la DNA a unor angajați din anturajul primarului Tudorache! Recent șase persoane de la ADP Sector 1 au fost chemate la DNA să dea cu subsemnatul pentru mai multe infracțiuni de luare de mită reprezentând comision lunar din contractele încheiate de instituție cu diverși agenți economici, dezvăluie  Curentul .

Astfel, față de Alin Vieru s-a pus în mișcare deja acțiunea penală, ceilalți fiind deocamdată doar suspecți.

Surse bine informate ne-au declarat că dintre suspecți fac parte șeful de la Achiziții, Alin Stoian și Anca Maria Gagu, șefa serviciului juridic, zisă Iubi, scrie  Curentul .

Funcționarii de la Sectorul 1 spun că Gagu e pupila lui Tudorache, că de la începutul anilor 2000 îi tot găsește diverse funcții publice și din acest motiv nimic nu se mișcă în ADP Sector 1 fără știrea ei. 

În fața procurorilor și Stoian și Gagu și-ar fi recunoscut faptele, iar Iubi cică ar fi leșinat imediat după semnarea declarației. Procurorii anchetează dacă o parte din bani ajungeau la Tudorache.
Deocamdată nimeni nu a fost reținut, ceea ce e un semn că oamenii sunt dispuși să colaboreze cu autoritățile. Semn rău pentru Primarul Sectorului 1, mai scrie Curentul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

3 Surprinzătoarele afirmații ale unui analist ungur, care susține că bazele americane din România și Polonia ar putea fi folosite pentru a ocupa vestul …

4 VIDEO Rusia a încasat sâmbătă o lovitură cruntă din partea Ucrainei

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...