Explodează BOMBA la Sectorul 1? Audieri și puneri sub acuzare la DNA a unor angajați din ANTURAJUL primarului Tudorache!

Explodează BOMBA la Sectorul 1? Audieri și puneri sub acuzare la DNA a unor angajați din ANTURAJUL primarului Tudorache!

Explodează bomba la Sectorul 1? Audieri și puneri sub acuzare la DNA a unor angajați din anturajul primarului Tudorache! Recent șase persoane de la ADP Sector 1 au fost chemate la DNA să dea cu subsemnatul pentru mai multe infracțiuni de luare de mită reprezentând comision lunar din contractele încheiate de instituție cu diverși agenți economici, dezvăluie Curentul.

Astfel, față de Alin Vieru s-a pus în mișcare deja acțiunea penală, ceilalți fiind deocamdată doar suspecți.

Surse bine informate ne-au declarat că dintre suspecți fac parte șeful de la Achiziții, Alin Stoian și Anca Maria Gagu, șefa serviciului juridic, zisă Iubi, scrie Curentul.

Funcționarii de la Sectorul 1 spun că Gagu e pupila lui Tudorache, că de la începutul anilor 2000 îi tot găsește diverse funcții publice și din acest motiv nimic nu se mișcă în ADP Sector 1 fără știrea ei. 

În fața procurorilor și Stoian și Gagu și-ar fi recunoscut faptele, iar Iubi cică ar fi leșinat imediat după semnarea declarației. Procurorii anchetează dacă o parte din bani ajungeau la Tudorache.
Deocamdată nimeni nu a fost reținut, ceea ce e un semn că oamenii sunt dispuși să colaboreze cu autoritățile. Semn rău pentru Primarul Sectorului 1, mai scrie Curentul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ce urmează? Liniște și o guvernare liberală

3 „Sacoșa cu 2,5 milioane de euro era pentru Elena Udrea”

4 Noua Eră / Articol halucinant în Scientific American: Cavalerii Jedi reprezintă „masculinitatea toxică”

5 Germania virează la stânga? / Berlinezii au votat pentru exproprierea marilor proprietari de locuințe